Houten bierkratje

 Een geschenk wat zowel qua inhoud als verpakking is de smaak zal vallen is een houten bierkratje gevuld met verschillende biersoorten. Of het nu een relatiegeschenk is of voor een collega, vriend of echtgenoot, dit pakketje ademt sfeer en gezelligheid.

 

 

Aanbod

 

 

De perfecte manier om bierflesjes te verpakken is wel in deze authentieke en vintage bierkratjes. De warme en gezellig uitstraling van het geschenk maakt dat de ontvanger het ongetwijfeld nog even laat staan. Ook als de inhoud opgedronken is, is het leuk om het kratje een plek te geven in het interieur of nogmaals cadeau te doen. Elke bierliefhebber zal dit cadeau omarmen. Eigenlijk is het ook te leuk om weg te geven.

 

Assortiment houten bierkratje

 

In het assortiment van houten bierkratjes is er keuze uit een klein model en een groot model. Beide kratjes bieden ruimte aan zes verschillende flesjes. De kratjes zijn gemaakt van lichtgewicht hout met een blanke white wash. Het formaat en gewicht maken het eenvoudig om de kratjes mee te nemen.

 

-      In het kleine houten kratje is ruimte voor zes biertjes van 0,33 liter. Het formaat van dit kratje is 25,3 cm x 13,8 cm  x 24,9 cm.

-      Het grote houten kratje biedt ruimte aan zes biertjes van 0,50 liter. Dit formaat is 25,4 cm x 15,5 cm x 28,2 cm.

 

Houten bierkratje kopen

 

De houten bierkratjes zijn verkrijgbaar in de webshop. De kratjes zijn in grote hoeveelheden leverbaar. Hoe meer kratjes u besteld, hoe meer voordeel u krijgt. Hebt u een keuze kunnen maken? Plaats deze dan in de winkelwagen. Rond vervolgens de bestelling af door de adres- en betaalgegevens in te vullen.

 

Wij vinden dat elk biertje een aantrekkelijke geschenkverpakking verdient. Proost.

 

Voor meer informatie over ons houten bierkratje, neemt u contact op met één van onze medewerkers. Bel hiervoor naar 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Contact