Draagtassen bedrukken

Draagtassen bedrukken

 

Een eenvoudige manier van reclame en als blikvanger voor uw bedrijf zijn bedrukte draagtassen. Draagtassen bedrukken is mogelijk bij Jongeneel Verpakkingen. Het bedrukken van diverse draagtassen met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam? Dan bent u bij Jongeneel Verpakkingen aan het juiste adres! Draagtassen bedrukken tegen een scherpe en voordelige prijs met elke gewenste opdruk.

 

 

Bekijk het aanbod!

 

 

Door het uitgebreide assortiment aan diverse modellen draagtassen die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, kleuren en formaten vindt u bij Jongeneel Verpakkingen altijd de draagtas waar u naar op zoek bent!

Aanbod

Het aanbod draagtassen van Jongeneel is ruim en zeer uitgebreid. De webshop is daarom onderverdeeld in verschillende categorieën. Bij Jongeneel Verpakkingen heeft u de keuze uit de volgende categorieën:

Bigshoppers Tassen met koord
Hemdtassen Tassen van kraft
Cadeau tassen Tassen met lus
Kerst tassen Plastic tassen
Koeltassen Venster tassen

 

Diverse materialen

De draagtassen die verkrijgbaar zijn bij Jongeneel Verpakkingen zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo bent u aan het juiste adres bij Jongeneel Verpakkingen voor bijvoorbeeld katoenen tassen, plastic tassen en non woven tassen. Draagtassen bedrukken die gemaakt zijn van verschillend materiaal behoort tot de mogelijkheden bij Jongeneel Verpakkingen.

 

 

Bekijk het aanbod!

 

 

Daarnaast kan een bedrukte draagtas perfect dienen als relatiegeschenk. Kies voor bedrukte draagtassen bij een speciale gelegenheid als een beurs of als ter attentie.

Jongeneel Verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve en hoogwaardige bedrukte draagtassen. Bij Jongeneel Verpakkingen staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop. Neem contact op met Jongeneel Verpakkingen om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot het eigen ontwerp en het bedrukken hiervan. Bij Jongeneel Verpakkingen staan uw wensen ten alle tijden centraal.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij Jongeneel Verpakkingen wat betreft draagtassen bedrukken. Laat u verrassen bij Jongeneel Verpakkingen door het brede scala aan mogelijkheden!

 

 

Neem contact op!