Bonbondoosjes

In een chocolaterie zijn bonbondoosjes het belangrijkste verpakkingsmateriaal.  Al die heerlijke bonbons moeten natuurlijk verpakt worden in een passend bonbondoosje. Bonbondoosjes zijn er in heel veel kleuren en maten. Je hebt bonbondoosjes met een vlindersluiting, een golfsluiting of met een rechte sluiting. Bij een rechte sluiting  kun je het bonbondoosje verfraaien met een strik of een corsage. Bij een bonbondoosje met een vlindersluiting is de sluiting behalve mooi ook nog eens  zeer praktisch. Je hebt namelijk geen plakband nodig!
 

Assortiment bonbondoosjes

Een bonbondoosje gevuld met overheerlijke bonbons is altijd leuk om te geven en een stuk lekkerder dan een bosje bloemen. In ons assortiment vindt u een zeer brede keuze aan kleuren en uitvoeringen bonbondoosjes.  Er is ook een kerstbonbondoosje of een paasbonbondoosje. Ook de maatvoering van een bonbondoosje is belangrijk. Want als er te weinig in zitten lijkt het net of je krenterig bent. Een bonbondoosje moet goed gevuld zijn, maar niet uitpuilen. Wij hebben de volgende formaten bonbondoosjes in onze collectie:

 

 

 

✓  1 bonbondoosje

✓  2 bonbondoosjes                                  

✓  Bonbondoosje 125 gram

✓  Bonbondoosje 250 gram

✓  Bonbondoosje 375 gram

✓  Bonbondoosje 500 gram

✓  Bonbondoosje 1000 gram                                          

Bonbondoosjes

 

De meeste bonbondoosjes zijn verpakt per 25 stuks. De prijsopbouw is gestaffeld, dus hoe meer u er koopt, des te lager wordt de prijs. Dit kan oplopen tot een forse korting! Bekijk de bonbondoosjes in onze webshop.

Bonbondoosjes bestellen

Bonbondoosjes kunt u via onze webshop bestellen. Heeft u het gewenste doosje gevonden? Dan kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u de bestelling afronden en worden de doosjes bij u bezorgd. Wilt u meer informatie over de bonbondoosjes neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0182-555050 of per e-mail via info@jongeneelverpakking.nl.