Bedrukte tassen

Bedrukte tassen

 

Ook uw logo of bedrijfsnaam op een tas bedrukken? Jongeneel Verpakkingen maakt het mogelijk! Een ruim aanbod aan bedrukte tassen om uw logo of bedrijfsnaam op te bedrukken. Ook bedrukte tassen voor uw onderneming? Vraag een offerte aan bij Jongeneel Verpakkingen.

Gebruik maken van bedrukte tassen maakt uw ondernemingen persoonlijker en u promoot uw logo of bedrijfsnaam. Ook kunt u tassen bedrukken voor een relatiegeschenk of als geschenk in het kerstpakket. Neem contact op met Jongeneel Verpakkingen voor de mogelijkheden.

 

Aanbod      Neem contact op

 

Assortiment

In de webshop van Jongeneel Verpakkingen vind u een groot aanbod van diverse bedrukte tassen. Het aanbod van bedrukte tassen in onderverdeeld in verschillende categorieën:

 

 - Jute zaken  - Plastic tassen
 - Kledinghoezen  - Promotionele tassen
 - Milieuvriendelijke tassen  - Tassen met snelle levertijd
 - Papieren tassen  - Uitgelicht

 

Diverse categorieën hebben hun eigen subcategorieën. Milieuvriendelijke tassen bedrukken? Dan heeft u de keuze uit bedrukte tassen van FSC kraftFSC papierkatoenen tassenwoven gerecycled PPgerecycled PET en gerecycled kraft.

Wilt u papieren tassen bedrukken? Dan kunt u kiezen uit glans gelamineerdmat gelamineerdbruin kraftwit kraftvenster tassen en tassen zonder laminatie.

Het aanbod van Jongeneel Verpakkingen is zeer compleet. Door het complete aanbod en de ontwikkelingen op de markt zeer nauwgezet te volgen is Jongeneel Verpakkingen uitgegroeid tot een van de favoriete partners in verpakkingen bij een grote groep afnemers.

 

Bedrukte tassen bestellen

Wilt u bedrukte tassen bestellen? Dit kan gemakkelijk en tegen een zeer scherpe prijs bij Jongeneel Verpakkingen. Wanneer u de gewenste tas heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u overige gegevens als uw adres en de manier van betalen invullen. Tenslotte kunt u de bestelling nog eenmaal doornemen en deze bevestigen.

Wilt u meer informatie over onze geschenkverpakkingen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Aanbod      Neem contact op