Hollands is hip! Gelukkig (her)ontdekken we steeds meer onze prachtige streekproducten en onze vier seizoenen met elk zijn eigen charme. Dit boek is een ode aan al die mooie ingrediënten van eigen bodem.
De 35 lekkerste Nederlandse recepten zijn hierin verzameld. Niet alleen klassieke snert en smakelijke stamppotten, maar ook 'risotto' van parelgort en bitterballen van wild zwijn. Oud én nieuw, gemaakt met het allerbeste van dichtbij.
formaat 30.5 cm ean 8718692269361
formaat 7x5cm assorti
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland.De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijnenbroodjes...Recepten die op het repertoire van geen enkele thuisbakker mogen ontbreken.Met de stap-voor-stap instructies kan het bijna niet misgaan. Voor je het weet verbaas je iedereen met je baktalenten - jezelf misschien nog wel het meest!